"У зла есть имя — Россия": У мережі показали російських танкістів, які розстрілювали українських бійців під Іловайськом (фото)

В окупантів є імена, і вони особливо й не ховаються, хизуючись своїми "подвигами" у соцмережах.

Російські танкісти, які розстрілювали українських бійців під Іловайськом. Фото:https://informnapalm.org/Волонтерська спільнота InformNapalm встановила особи російських танкістів, які брали участь у вбивстві бійців АТО в Іловайськ котлі. Про це пише в Facebook блогер і волонтер організації InformNapalm Антон Павлушко, передають Патріоти України.

"Когда говорят об Иловайске, то я вспоминаю, как тогда можно было пачками ловить русских военных, которые фоткались на обломках украинской техники и с гривнями. Однажды посчастливилось найти двух российских танкистов, которые сфоткались напротив дорожного знака "Червоносельское" - это выход из Иловайского направления", - йдеться в повідомленні.

"Знакомьтесь: Антон Дмитриев из города Курск, телефонный номер 89263412586, у него 11 сентября был день рожденья. Он танкист, в районе 18 августа его часть начинают куда-то перебрасывать. А уже следующая фотография за 3-е сентября, где он со своим товарищем фотографируется на фоне покосившейся вывески на въезд в украинское село Червоносельское в Амвросиевском районе Донецкой области, которое находится между Кутейниково и Иловайском", - повідомив волонтер.

За даними InformNapalm, Дмитрієв проходив строкову службу в 522-му гвардійському ризькому навчально-танковому полку, а влітку став контрактником.

Стару сторінку https://vk.com/id190406855 Дмитрієв видалив, але був пізнаний на новій https://vk.com/id270798953 (архів https://archive.is/zbtyK).

Як зазначив волонтер, схожу фотографію на тлі Червоносільське запостив 20-річний Сергій Малафєєв з Нікольського Торжка:

https://vk.com/id206772745 (на даний момент сторінка видалена - ред.)

У InformNapalm уточнили, що обидва служать в в / ч 30616-8 (колишня в / ч 07008), входить до складу 467-го гвардійського окружного навчального Московсько-Тартуського Червонопрапорного центру підготовки молодших спеціалістів (467 ОУЦ, м Ковров).

"Судя по его фотографиям, танкистов из в/ч 30616-8 в районе 17-го августа перекинули под Таганрог, после чего они оказались в Украине", - пише волонтер.

"Как видите, у оккупантов есть конкретные имена и они особо не скрываются. У зла есть имя — Россия", - підсумував Павлушко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...