"У...бывайте туда всей страной!": У мережі відреагували на заяву адепта Путіна про підкорення Юпітера

Голова муніципального округу Ново-Передєлкіно в Москві Ернест Макаренко вирішив, що російські вчені не просто так будуть займатися картографуванням планети.

Юпітер. Фото: lfly.ru.

У соціальних мережах висміяли коментар голови муніципального округу Ново-Передєлкіно в Москві Ернеста Макаренко, який побачив в новині про намір російських вчених картографувати Юпітер підготовку Росією підкорення планети, передають Патріоти України.

"Російські вчені готують проект запуску до Юпітера російських космічних апаратів, його передбачається здійснити з допомогою нової ракети-носія", - повідомило пропагандистське агентство "РИА Новости".

Зазначається, що проект включає в себе створення та запуск двох космічних апаратів – "Лапласа-П1" і "Лаплас-П2", призначених для дистанційних і контактних досліджень Юпітера і його природного супутника Ганімеда. Вони займуться картографуванням поверхні. "На пыльных тропинках далеких планет останутся наши следы". Росія готується підкорювати Юпітер. І складе карту", - написав Макаренко у своєму Twitter.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...