​Удар по Коломойському: СБУ проводить масові обшуки в Буковелі - екс-гендиректор

За допомоги карколомних і дуже сумнівних оборуток дніпровські олігархи примудрилися виграти у НБУ всі суди і видряпати собі застави, знекровленого ними ПриватБанку. Однак схоже держава має ще аргументи.

Співробітники СБУ проводять обшуки в приміщеннях гірськолижного курорту Буковель. Про це заявив колишній гендиректор Буковеля, а нині - депутат Олександр Шевченко у себе в Facebook, зазначають Патріоти України.

"... в Буковелі та в буковелівській дорожній компанії ПБС в Івано-Франківську виламуванням дверей, взяттям в заручники працівників підприємств почалися політично мотивовані "маски-шоу" і обшуки на підприємствах і в приміщеннях працівників ... Одночасно з обшуком в дорожньої компанії ПБС СБУ проводить і обшук в Буковелі, а саме в ресторані "Сало", - пише пан Шевченко.

За даними системи YouControl, засновником комплексу Буковель є компанія Скорзонера. За даними Єдиного реєстру юросіб, фізосіб-підприємців та громадських об'єднань, бенефіціарами Скорзонери є екс-власники ПриватБанку - Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов.

У травні цього року повідомлялося, що Національний банк України (НБУ) програв екс-власникам Приватбанку в Київському апеляційному господарському суді і не зможе забрати у них курорт Буковель. Таким чином, суд залишив в силі рішення Господарського суду Києва від 21 лютого про розірвання іпотечних договорів між НБУ і Скорзонерою.

Тоді суд задовольнив позов Скорзонери до НБУ і розірвав шість іпотечних договорів, кладених в якості забезпечення боргових зобов'язань ПриватБанку перед Нацбанком за кредитами рефінансування.

Ці договори були укладені між Скорзонерою і НБУ в жовтні 2014 року. Предметом іпотеки за договорами виступало нерухоме майно, що належить позивачеві (земельні ділянки) в с. Поляниця, де і розташований курорт Буковель.

ПриватБанк націоналізували в кінці 2016 року. А восени 2017 року заступник голови НБУ Катерина Рожкова повідомила, що ПриватБанк повинен виставити на продаж непрофільні активи: гірськолижний курорт Буковель, будівлю телеканалу 1 + 1 в Києві і літаки авіакомпанії МАУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...