Українець став найкращим боксером світу за версією ESPN

Компанію у трійці лідерів Василю Ломаченку склали казах Геннадій Головкін і абсолютний чемпіон світу у першій напівсередній ваговій категорії американець Теренс Кроуфорд.
Василь Ломаченко. Фото: Спортарена.

Американський спортивний телеканал ESPN опублікував свій рейтинг найкращих боксерів світу. Зауважимо, що список формувався на основі думки експертів, яким було запропоновано назвати кращого з кращих боксера, незалежно від його вагової категорії. Новину передають Патріоти України.

Так, відповідно до підсумкових результатів, найкращим виявився український чемпіон за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 59 кілограмів) Василь Ломаченко. Компанію у трійці лідерів йому склали володар трьох чемпіонських поясів у середній вазі (до 72,6 кілограма) казах Геннадій Головкін і абсолютний чемпіон світ у першій напівсередній ваговій категорії (до 63,5 кілограма) американець Теренс Кроуфорд.

Зауважимо, що таке визнання матиме лише позитивні наслідки для Ломаченка. Зокрема, мовник може допомогти в організації поєдинків за участю українця та є готовим виплатити за них чималенькі гонорари, оскільки, перш за все, є зацікавленим у таких боях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...