Українська письменниця згадала, якою Тіна Кароль була в дитинстві

Виявилось, що популярна співачка була однією з найбільш старанних учениць у музичній школі.

Катерина Бабкіна та Тіна Кароль. Фото: соцмережі.

31-річна письменниця Катерина Бабкіна на своїй сторінці у соцмережі опублікувала спільне фото з відомою співачкою Тіною Кароль, яке була зроблене в Києві в національному музеї Тараса Шевченка. Давні подруги зустрілися на презентації шкільної хрестоматії, передають Патріоти України.

У своєму пості Бабкіна згадала, як 25 років тому вона і Кароль разом вчилися, і зазначила, що Тіна була старанною ученицею. “З Танею (Тіною) ми ходили на сольфеджіо в групу Проваторової. 20 років тому. Таня жила на 1 поверсі на Позітроні, в панельці, де жив мій брат. 25 років тому. Коли ми ходили гуляти, було чути, як вона займається вокалом при старому піаніно. Весь час.

На сольфеджіо Таня співала всі задані вправи перша і добре, поки всі ми інші, хто співати не хотів і не міг, займалися своїми справами – я переважно писала історії в кінці нотного зошита (ну ок, і малювала синім лаком нігті під партою). Тим ми обідві, в принципі, дотепер і займаємося (мінус синій лак і нотний зошит). В Тані дуже складне, але таке красиве життя, Таня дуже багато працює і все робить правильно. Ми зустрілися на презентації нової шкільної хрестоматії – там є Таніна пісня і мої тексти. Бо вчитись треба на живих прикладах. І так, я обіцяю відтепер зачісуватися щодня, щоби сміливо обнімати цих красивих зовні і всередині“, – написала письменниця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...