Український боксер наполіг: У Києві пройде бій за чемпіонський пояс

Артем Далакян проведе бій проти тайця Сірічаі Тайєна 17 червня 2018 року на вертолітному майданчику КВЦ "Парковий" під відкритим небом.

Артем Далакян. Фото:24 канал

Чемпіон світу за версією WBA в найлегшій вазі Артем Далакян проведе перший захист свого титулу в Києві. Про це повідомляє офіційний сайт промоутерської компанії українського боксера Union Boxing Promotions, передають Патріоти України.

Далакян проведе бій проти тайця Сірічаі Тайєна 17 червня 2018 року на вертолітному майданчику КВЦ "Парковий" під відкритим небом.

В андеркарті цього поєдинку також відбудуться рейтингові бої, про які буде повідомлено додатково.

Відзначимо, що Тайєн має в своєму активі 50 перемог при трьох поразках, 35 боїв він виграв достроково. Далакян виграв всі свої 16 боїв на профі-рингу, 11 з них - достроково.

У лютому Далакян здобув перемогу над американцем Брайаном Вілорією в поєдинку за вакантний титул чемпіона світу за версією WBA в найлегшій вазі (до 50,8 кг).

Далакян став третім українцем після Василя Ломаченка та Олександра Усика, який є чинним чемпіоном світу з боксу. Всього ж Далакян став 11-м українським чемпіоном світу в історії.

Після перемоги над Вілорією Далакян заявив, що не має наміру зупинятися на досягнутому, а збирається зустрітися з іншими чемпіонами дивізіону і рухатися до звання абсолютного чемпіона світу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...