"Украина со временем станет русской. Тоже будет вместе с Крымом": Ведучий "антимайдану" на росТБ озвучив чергову пропагандистську маячню (відео)

Кот висловив жаль, що в Україні поки що "нормальні люди", які розділяють його погляди, не прийшли до влади.

Юрій Кот. Фото:скрін відео

Скандальний український ведучий Юрій Кот, який був голосом "антимайдану", а після перемоги Революції Гідності втік до Росії, відзначився неадекватною заявою про те, що Україна з часом нібито повністю увійде до складу Росії за сценарієм Криму. Своїми прокремлівськими мріями Кот поділився в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

Зрадник їдко зазначив, що тимчасово анексований півострів стане українським лише на зазначених умовах.

"У тому, що Крим повернеться до України, я не сумніваюся, тому що Україна з часом теж стане російською. Теж буде разом із Кримом. В Україні є маргінали, але меншість. А є люди нормальні, які прекрасно розуміють, що нам потрібен мир, лад, справедливість і правда. На жаль, вони поки не прийшли до влади. Але ми обов'язково прийдемо, нікуди ви від нас не подінетеся!" — висловився несамовитий колаборант.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...