"Ультрас ФК "Зоря" передають привіт Україні": Черговий смільчак зробив патріотичне фото у центрі окупованого Луганська

"Ті, хто не був в окупації, навіть не зрозуміють наскільки це сміливий вчинок, респект", - пишуть в коментарях користувачі соцмереж.

Ще один патріот сфотографувався із прапором України. Фото: соцмережі.

В окупованому Луганську місцеві жителі продовжили фотографуватися з українським прапором. Цього разу свою сміливість показав уболівальник футбольного клубу "Зоря". Про це на своїй сторінці в Facebook написав житель Луганська Геннадій Беницький, передають Патріоти України.

Таку одиночну акцію хлопець провів серед білого дня. Луганськ. Центр міста. День. Чорно-білі ультрас ФК "Зоря" передають привіт Україні. У нас є молодь із залізними яйцями, - написав він.

Нагадаємо, 29 серпня фотографію з невідомим чоловіком, який тримає український прапор на тому ж місці опублікував блогер Савелій Вассерман. А в ніч на 24 серпня, напередодні Дня Незалежності, в окупованому Луганську перший сміливець зробив фото з українським прапором. "Ті, хто не був в окупації, навіть не зрозуміють наскільки це сміливий вчинок, респект", - пишуть в коментарях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...