Урізання пільг та збільшення податків: Чого очікувати росіянам під час четвертої каденції Путіна - Bloomberg

Також планується ввести солідарну оплату медичних послуг, що є "нечуваним" в умовах діючої в Росії державної системи медицини.

Путін. Фото:Znak.com

Протягом наступного президентського терміну, який імовірно стане останнім в політичній кар'єрі Володимира Путіна, росіян чекає кілька фундаментальних реформ, серед яких - підвищення пенсійного віку, зростання податків і платна медицина. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела, передають Патріоти України.

За інформацією співрозмовників агентства, в лютому Володимир Путін має намір у зверненні до країни озвучити свої плани на четвертий президентський термін. Одним з ключових послань стане безпрецедентне зростання соціальних витрат. Однак, чим за таку "щедрість" доведеться заплатити, на думку видання, Путін говорити не стане.

Як вдалося з'ясувати Bloomberg, ці кроки, серед іншого включають підвищення пенсійного віку для росіян, збільшення ставки прибуткового податку і урізання податкових пільг, зокрема, продуктів харчування.

Крім цього, планується ввести солідарну оплату медичних послуг, що є "нечуваним" в умовах діючої в Росії державної системи медицини, йдеться в матеріалі.

"Завдання на наступний (президентський - ред.) термін - привести механізми перебудови економіки, перекласти її структуру на сектори, які розвивають людський капітал", - сказав декан Вищої школи економіки Ярослав Кузьмінов.

Без збільшення податків і скорочення пільг уряду навряд чи вдасться знайти гроші, вважає експерт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...