В американському зоопарку застрелили горилу, яка 10 хвилин тягала необережну дитину (відео 16+)

Батьки відвернулися від малюка у відкритому зоопарку? Гарні батьки, нема що і сказати.

Горила. Фото: yaplakal.comМоторошний інцидент стався у зоопарку штату Огайо, у Цинциннаті, передають Патріоти України повідомлення сайту Нескучные новости.

За попередніми даними 4-річний малюк, від якого на якийсь час відвернулися батьки, проліз через огорожу та упав з 3-метрової висоти. У вольєрі на той час перебували три горили. Двох самиць вдалося одразу вивести у клітки, однак, самець на ім'я Харамбе залишився у вольєрі та схопив малюка. Він тягав дитину територією свого загону близько 10-хвилин, у той час як відвідувачі зоопарку у паніці кричали, аби дитину забрали з вольєру.

На відео, яке зафільмували очевидці жахливих подій, можна почути, як жінка кричить малюку "матуся поряд", "матуся тебе любить", у той час, як дитина плаче. Працівникам зоопарку довелося пристрелити Харамбе, оскільки не було можливості чекати, поки транквілізатор подіє на збуджену тварину. Постраждалого малюка доправили до лікарні та подробиці його стану не розголошуються. За словами директора зоопарку Тейна Мейнарда, це перший випадок, коли довелося убити тварину. До слова, рівнинна горила, до виду якої належав Харамбе, є вимираючим видом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...