В анексованій Керчі дорога після ремонту перетворилася в "озеро" (фото)

​Кримська "влада" вже встигла звинуватити погоду і температуру повітря в неякісному ремонті доріг.

Фото:http://news.allcrimea.net/

В окупованій Керчі на відремонтованій ділянці однієї з доріг регулярно збирається вода. За повідомленням очевидців, по вулиці Генерала Петрова утворилося справжнє "озеро". Про це пишуть Новости Крыма, зазначають Патріоти України.

Місцеві жителі підозрюють, що вода стала накопичуватися через неякісне геодезичне обстеження ремонтованої ділянки. "Об'їжджаючи калюжу, водії піддають себе та інших учасників руху небезпеці. Страшно уявити, що буде в цьому місці дороги, коли калюжа перетвориться в льодовий каток, адже в Крим повернулися морози і снігопади", - зазначають журналісти видання.

У той же час, так звана "влада" півострова заявила, що в погіршенні якості дорожнього полотна в Криму винні погода і температура повітря.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...