"В даному випадку не було кримінального злочину", - Найєм про офшорні компанії Порошенка

Нардеп вважає, що ситуація з панамськими документами для глави держави пройшла достатньо "м'яко".

Мустафа Найєм. Фото: sled.net.ua.

Народний депутат України від БПП Мустафа Найєм вважає, що президент України Петро Порошенко, якби хотів щось приховати, не реєстрував би на себе офшори. Про це нардеп повідомив в ефірі програми "Люди. Hard Talk" на телеканалі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Те, з чим зіткнувся айсберг Порошенка, побачивши цей айсберг панамських документів. Для Порошенка це о'кей, пішло якось більш-менш м'яко, іншим буде дуже боляче, тому що інформації дуже багато і вона відкрита", – сказав Найєм.

Відповідаючи на питання, чому ситуація з панамськими документами для глави держави пройшла "м'яко", нардеп сказав: "В даному випадку не було кримінального злочину. Кримінального злочину в тому, що є офшори – не було. Більше того, давайте чесно скажемо, людина, яка хоче щось приховати, не реєструє на себе офшори. Вони не роблять це так. Те, що Порошенко, президент це зробив, це удар по всій країні". Найєм вважає, що Порошенко зробив помилку, не пояснивши ситуацію з офшорами народу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...