В мережі згадали передвиборчий ролик Яценюка (відео)

Арсеній Яценюк під час своєї агітації колись досить вдало змалював якраз ту ситуацію, що склалася у країні зараз.

Арсеній Яценюк. Фото: telegraf.com.ua.

В інтернеті пригадали передвиборчу рекламу нинішнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, зняту в 2010 році, але нині вона стала ще більш злободенною. Відео опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст Єгор Чечеринда, передають Патріоти України.

"Не буду ничего писать в комментариях к этому видео, чтобы не обвиняли в политических симпатиях и антипатиях. Просто посмотрите и сделайте выводы сами. Избирательная кампания 2010 года..." — зазначив Чечеринда.

"Мы подошли к краю. Заводы останавливаются. Страна почти ничего не производит. Мы берем кредиты, чтобы отдавать старые долги. Наши дети не получают достойного образования. Народ умирает, ибо мы уничтожили охрану здоровья. Тотальная коррупция убивает людей, власть и закон. Мы на краю. Дальше — пропасть", — говорить Яценюк на цьому відео. "Ахахах, это просто исповедь", "Оказывается, в 2010 был еще не край", "Так то была еще белая полоса", "Ужас", — коментують користувачі Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...