У Москві істерика через активність Волкера у Києві

​Спецпредставника США у Росії звинуватили у зриві мінських домовленостей.

Курт Волкер. Фото: Рейтерс.

Спецпредставник США із врегулювання ситуації на окупованому Донбасі Курт Волкер «займається зривом» Мінських домовленостей. Про це російський сенатор Олексій Пушков написав у своєму Twitter, коментуючи візит Волкера в Київ, передають Патріоти України.

«Парадокс: Волкер все чаще выглядит не как спецпредставитель США по урегулированию украинского кризиса, а как спецпредставитель по его срыву», — написав він.

У свою чергу в Раді Федерації Російської Федерації також заявили про зрив «Мінська». «Если смысл высказываний Волкера передан верно, то очевидно, что это попытка либо отменить минские договоренности, либо вынудить Россию наложить на такую резолюцию Совбеза ООН вето», – заявив голова комітету РФ з міжнародних справ Костянтин Косачов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...