В Москві знову "нервно курят": Російський науковець виявив, що Трамп є нащадком київських князів

Дональд Трамп доводиться Рюрику нащадком відразу в 36-му, 37-му і 38-му колінах.

Дональд Трамп. Фото: Woman.ua.

Російський філософ та блогер Олександр Нілогов, який за даними Вікіпедії "більше п'ятнадцяти років займається дослідженнями в області генеалогії", прослідкував генеалогічне дерево новообраного президента США Дональда Трампа і заявляє, що американський мільярдер походить від Рюрика – засновника Новгородського князівства. Про це науковець написав у блозі для видання "Завтра", передають Патріоти України.

За цим ланцюгом на шляху до Рюрика, запевняє автор, у далеких родичах Трампа прослідковуються князі Київські Ігор, Святослав, Володимир, а також Ярослав та донька його Анна. Зв'язок цей, стверджує автор, заснований на кількох жіночих лініях. "Мова йде не про пряму спорідненість по чоловічій або жіночій лінії, а про змішану. Простеживши три жіночі лінії споріднення 45-го президента США Дональда Трампа з Рюриком Варязьким, блогер виявив, що Трамп через свою маму Мері Енн Трамп (у дівоцтві – Маклауд) доводиться Рюрику нащадком відразу в 36-му, 37-му і 38-му колінах", - йдеться в статті.

До Рюриків, за версією філософа, сходить рід й попередника Трампа – Барака Обами. У своїй роботі дослідник користувався сайтами, що пропонують кожному дізнатись своє генеалогічне дерево, та Вікіпедією. "Всі американські президенти, за винятком 8-го президента Мартіна Ван Бюрена, є родичами – нащадками англійського короля Іоанна Безземельного. Так, наприклад, 44-й президент США Барак Хусейн Обама через свою матір також є нащадком Рюрика Варязького по жіночій лінії в 35-му коліні", - стверджує Нілогов. Також автор пише, що зв'язок Трампа з засновниками Київської Русі не є сенсацією, оскільки "багато президентів США спорідненні з європейськими королівськими і аристократичними родами, а ті в свою чергу споріднені з Рюриковичами через шлюби по жіночих лініях".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...