У передчутті імпічменту: Екс-президент США закликав до повномасштабного розслідування зв'язків Трампа з росіянами

Документ, який оприлюднив американський ресурс BuzzFeed, справив велике враження на Джорджа Буша-молодшого.

Джордж Буш-молодший. Фото: Рейтерс.

Екс-президент США Джордж Буш-молодший переконаний, що потрібно розслідувати зв'язки нинішнього американського лідера Дональда Трампа та його оточення із РФ. Про це інформує NBC, передають Патріоти України.

"Я думаю, нам усім потрібні відповіді", - сказав він. Буш переконаний, що "потрібно відповісти на всі запитання". Нагадаємо, американський ресурс BuzzFeed вразив світ, опублікувавши досьє на 35 сторінок, в якому стверджується, що Росія має компромат на Трампа, а також наводяться дані про зв'язок Трампа з Росією і втручання Росії у вибори в США. При цьому журналісти BuzzFeed зазначили, що документ не є підтвердженим.

CNN, у свою чергу, повідомив у вівторок, 10 січня, чотири представника з керівництва американської розвідки надали екс-президенту США Бараку Обамі і новому президентові Дональду Трампу двосторінковий огляд досьє, в якому зокрема йшлося про втручання Росії у президентські вибори США і також про компромат на Трампа.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...