​В Росії траур: В Ростові-на-Дону розбився пасажирський Boeing, усі загинули (відео)

Вже відомо, що серед десятків осіб на борту, котрий летів із Об'єднаних Арабських Еміратів перебували і громадяни України. У Ростовській області неділю оголошено днем жалоби.

Boeing 737-800

19 березня о 03:50 за київським часом на території аеропорту Ростова-на-Дону зазнав аварії літак Boeing-737-800, що виконував рейс №981 сполученням Дубай - Ростов-на-Дону, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Літак впав на території аеропорту біля злітно-посадкової смуги. За даними ТАСС, борт зайшов на другу посадку, так як не зміг сісти з першого разу через погану погоду.

На борту знаходилася 61 особа, включаючи екіпаж і 55 пасажирів. Більшість із пасажирів літака були жителями Ростова-на-Дону. Серед загиблих п’ятеро іноземців, у т.ч. троє громадян України. Хто були ці наші співвітчизники і чому вони летіли через Ростов, наразі не відомо.

За даними джерела, пілот був греком, раніше в Ростові-на-Дону ніколи не приземлявся. Boeing намагався приземлитися в аеропорту Ростова-на-Дону понад дві години, зазнавши аварії при заході на друге коло.

Після невдалого першого заходу на посадку літак 2 години 9 хвилин перебував у зоні очікування аеропорту, перш ніж зробити другу спробу, яка закінчилася катастрофою. За попередніми даними, Boeing зруйнувався при зіткненні з землею і розлетівся на частини. Повідомляється також, що літак повністю зруйнувався в самому початку злітно-посадкової смуги. При ударі об землю Boeing загорівся, пожежа була погашена. Перед падінням Boing очевидці побачили потужний спалах. Свій перший політ цей літак здійснив 21 грудня 2010 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...