У СБУ сказали, що це не їхня справа: Чому на Київщині працює підприємство, яке виробляє продукцію для ФСБ (відео)

Київське підприємство "Купола" виготовляє сувеніри для російських силових структур.

Скрін відеоУ Київській області, в місті Кагарлик розгорнуло виробництво елітної сувенірної продукції "Київське підприємство Купола", яке робить продукцію для ФСБ та інших російських силових структур. Про це йдеться на сайті каналу 24, передають Патріоти України.

Засновник бізнесу реставратор Сергій Соколов позиціонує себе не лише, як виробник, але і як благодійник, що доповнює колекції українських музеїв. Він власним коштом реставрував пам’ятник "Хрестителя Русі".

Але про деякі аспекти свого бізнесу підприємець говорив менш охоче. Зокрема, про продукцію, яку підприємство продовжує постачати російським силовим структурам. Також фірма не перестає співпрацювати і з українськими силовими відомствами. Зі слів колишнього працівника, "Купола" налагодили постачання цінної продукції до Росії.

"Якщо є велика кількість продукції, то вона надсилається до Харкова "Новою поштою", далі там її отримують довірені люди і вже автомобілем перевозять на територію РФ, тобто митниця все знає," – розповів колишній працівник "Київського підприємства Купола" Дмитро.

Дмитро запевняє, що продукція "Куполів" продається не лише через інтернет, а і в великих магазинах. Власник підприємства заперечив торгівлю з агресором. Про торгівлю "Куполів" Дмитро розповів і депутату Бориславу Березі, аби той звернувся до українських спецслужб.

Але в СБУ сказали, що зовнішньоекономічна діяльність – не їхня справа. Також додали, що виробництво символіки іншої держави не є кримінальним діянням.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...