"В Сочi такої х**ні не було": Стало відомо про чергові проблеми росіян в Ріо

За інформацією російських журналістів, злодії "працювали", коли йшла церемонія відкриття Олімпійських ігор.

Олімпіада в Ріо. Фото: ВВС.

Вчора ввечері невідомі пограбували Будинок вболівальників збірної Росії в бразильському Ріо-де-Жанейро. Про це повідомляє Р-Спорт із посиланням на керівника Будинку вболівальників Олега Румянцева, передають Патріоти України.

За його словами, в технічній зоні Будинку вболівальників було вкрадено обладнання. Румянцев розповів, що бразильська поліція веде розслідування цієї події. Також він зазначив, що ніхто з російських уболівальників не постраждав і їх майно залишилося в цілості.

За інформацією російських журналістів, злодії "працювали", коли йшла церемонія відкриття Олімпійських ігор. Під шумок злочинці викрали відеокамеру і три комп'ютера. Охоронці заявили, що нічого підозрілого не помітили.

"Обамка що ти робиш? Припини!", "У Бразилії крадуть всі і все. І навіть повітря там якийсь здавлений", "Який православний батюшка освячував бразильський Російський дім?", "Навіть дня не простояла..,", "Охоронці походу і підрізали апаратуру", "Нагодуйте збірну України, а то все винесуть", "На цій Олімпіаді взагалі треш якийсь твориться", "В Сочi такої х**ні не було", — коментують новину на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru. Зазначимо, що Будинок російських уболівальників у Ріо-де-Жанейро розташований біля музею-форту Копакабана, його територія обгороджена.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...