"В Україні скоро залишиться жити тільки 10 млн осіб": Казанський роз'яснив новий "темник" пропагандистів Кремля

Цікаво, що ніхто з пропагандистів навіть не намагається обгрунтувати цю цифру.

В Кремлі вигадали нові ідеї для пропагандистів. Ілюстрація: соцмережі.

Російська пропаганда взяла на озброєння нову тезу - нібито Україна поступово перетворюється в "бананову" республіку, в якій скоро залишиться жити тільки 10 млн чоловік. Про це пише в своєму Facebook блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"В цілому теза не нова. Нова тільки ця цифра - 10 млн. Раніше в темниках її не було, а тепер з'явилася, тому за останній місяць її озвучили незалежно один від одного відразу троє - нардеп Михайло Добкін, луганський сепаратист Недовес, а також раптово колишній нардеп від "Батьківщини" Андрій Павловський", - написав він.

За його словами, цитату про 10 млн. людей підхопили російські ЗМІ антиукраїнської спрямованості. "Цікаво, що ніхто зі спікерів не посилається на жодну статистику і ні на які дослідження. Ніхто навіть не намагається обгрунтувати цю цифру. Чому у всіх виходить саме 10 млн? Чи не 25, не 15, не 12? Так просто велено було озвучити саме цю цифру. Ось всі і повторюють одну і ту ж нісенітницю, ніби читають з одного суфлера ", - пояснює журналіст.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...