У житті все набагато страшніше: Сюжет з кінокомедії, де пасажир застряг в ілюмінаторі авіалайнера, втілився у небі з Southwest Airlines

У фільмі Рязанова «Пригоди італійців у Росії» таке виглядало як черговий вдалий і малоймовірний жарт. А от пасажирці Boeing 737 та оточуючим зовсім було не до сміху. На висоті 10 000 м.

Після посадки

Нещасну засмоктало наполовину в ілюмінатор після вибуху двигуна, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Daily Mail. Boeing 737-700 виконував рейс з аеропорту Ла-Гуардія (Нью-Йорк) в Даллас. На борту знаходилися 143 пасажирів і п'ять членів екіпажу.

Двигун CMF56 вибухнув, коли літак знаходився на висоті 9 750 метрів! Осколки пошкодили один з ілюмінаторів. В результаті скло не витримало і повністю вилетіло. Жінку, яка сиділа в пасажирському кріслі біля ілюмінатора засмоктало в отвір!

Остальные пассажиры бросились к ней на помощь и сумели затащить женщину обратно в салон. Она оказалась в итоге единственной пострадавшей.

Самолетом управляла женщина-пилот. Инцидент произошел в небе над штатом Пенсильвания. Она приняла решение сажать лайнер в Филадельфии. Диспетчер аэропорта дал добро. Boeing 737−700 сел через 10 минут после взрыва на одном рабочем двигателе. Все пассажиры были в кислородных масках.

Как рассказывают очевидцы, в первые минуты на борту началась паника. Это было по-настоящему страшно. Однако членам экипажа удалось успокоить пассажиров. Самолет снижался очень быстро. У людей возникло ощущение, что лайнер падает. Тем не менее, благодаря мастерству пилотов, Boeing 737−700 благополучно приземлился.

Пострадавшей женщине во время снижения оказывала помощь медсестра, оказавшаяся среди пассажиров. Состояние раненой пока не сообщается. Известно, что она жива, но получила множество резаных ран. Ее кровь была на всех соседних креслах.

Самолет дымил. Через вентиляционную систему в салон летел пепел.

Стоимость одного двигателя CMF56 составляет 10 миллионов долларов. Причина, по которой он взорвался, пока не установлена. Этот тип двигателя является на сегодняшний день наиболее популярным. Его использует не только американский концерн Boeing, но и европейский Airbus на своих лайнерах A320.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...