В зоні АТО загинув офіцер 93-ї бригади, - Тягнибок

Міністерство оборони та Генеральний штаб Збройних сил України дану інформацію поки не підтвердили.

Мирослав Мисло. Фото: "Фейсбук".

У Луганській області в результаті бойових дій було вбито офіцера 93-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Мисла Мирослава. Про це сьогодні на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук розповів голова ВО «Свобода» Тягнибок Олег, передають Патріоти України.

«Нещодавно ми отримали страшну звістку. Біля населеного пункту Кримське у Луганській області було вбито нашого побратима з «Легіону Свобода», представника «Свободи», учасника молодіжної організації «Сокіл», офіцера 93-ї окремої механізованої бригади Мирослава Мисла», - заявив Тягнибок.

Раніше зазначалося, що за минулу добу в зоні проведення АТО серед військовослужбовців ЗСУ загиблих та поранених немає. В той самий час лідер «Свободи» не вказав джерело надходження цієї інформації. Міністерство оборони та Генеральний штаб Збройних сил України дану інформацію поки не підтвердили.

Також загибель Мирослава Мисли прокоментував і колишній народний депутат, голова Харківської обласної організації ВО "Свобода" Ігор Швайка. "Сьогодні ми зазнали ще одної непоправної втрати, порошенківсько-путінське перемир'я забрало мінометним обстрілом нашого побратима Мирослава Мисла. Не впевнений, що чинна влада з цього приводу зробить бодай якусь заяву, окрім сухої статистичної згадки. Але ми не забудемо, ми помстимося! І зовнішнім ворогам, і внутрішнім. Герої не вмирають! ", - написав Швайка в Facebook.

Нагадуємо, що за минулі 24 години проросійські бойовики 47 разі порушували режим припинення вогню, 10 з яких були на Луганському напрямку. Інформації щодо поточної доби у штабі АТО ще не вказали. Приносимо свої співчуття родичам та близьких загиблого героя. Сподіваємося, що ця втрата стане ще одним поштовхом для більш радикальних дій у переговорах тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...