"Вам Нади мало?": Путінський топ-пропагандист в'їдливо "пожартував" щодо звільнення українського режисера Сенцова (відео)

На думку пропагандиста, українцям не варто повертати Сенцова на Батьківщину, бо його в Україні "посадять", як і Савченко.

Пропагандист Володимир Соловйов. Фото:скрін відео

Головний російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що якщо Росія звільнить свого політичного в'язня, режисера Олега Сенцова, то на його батьківщині в Україні чоловіка посадять до в'язниці, як це сталося з Надією Савченко. Недоречний жарт прозвучав у діалозі з українським громадським активістом Вадимом Трюханом в ефірі програми "Недільний вечір" на телеканалі "Росія 1", інформують Патріоти України.

"Вы не боитесь, что вам вернут того же Сенцова? Вы представляете, что сейчас будет? Вам Нади мало? Вам сейчас Сенцова вернут — потом его у себя посадите", - уїдливо зауважив Соловйов.

У свою чергу, Трюхан відповів йому, що після виходу на свободу Сенцов стане прекрасним режисером і буде робити хороші фільми. Але Соловйов знову не упустив можливості висловити образи на адресу ув'язненого українця. "До этого не делал, а сейчас начнет? С чего вдруг?" - з усмішкою сказав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...