Важка карма скреп: Жінка у Пітері замерзла насмерть у червні

Вчора Петербург і Москву засипало снігом.
Літо у Пітері почалося нетрадиційно. Фото: 24 канал.

Уранці 2 червня у російському Санкт-Петербурзі на автобусній зупинці насмерть замерзла літня жінка. Про це повідомляє інформаційна агенція "Інтерфакс" з посиланням на джерела в медичних колах, передають Патріоти України.

Зазначається, що померлій на вигляд було 70-75 років. Спершу її госпіталізували з діагнозом переохолодження важкого ступеня.

Проте вже у лікарні вона відійшла на той світ. За інформацією синоптиків, уночі проти 2 червня в Північній столиці Росії температура становила 6 градусів вище нуля та йшов невеликий дощ. Нагадаємо, якраз 2 червня Петербург і Москву засипало снігом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...