Вболівав за "Шахтар": В АТО загинув юний боєць “Растішка” з Донецька (фото)

Хлопець мріяв, щоб його рідне місто якомога швидше повернулось під український прапор.

Позивний "Растішка". Фото: соцмережі.

У понеділок, 27 березня, під містом Горлівка загинув екс-боєць “Азову” з позивним “Растішка”. Про це повідомляє “Національний спротив” на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

До полку боєць прийшов у квітні 2015 року, спочатку був у третій сотні, а на початку літа перевівся до другої роти і пробув там трохи більше року. На початку серпня “Растішка” звільнився і пішов воювати до батальйону спеціального призначення Збройних сил України “Донбас-Україна”. На момент загибелі йому був 21 рік.

Командир другої роти “Скрипаль” пригадує бійця як сором’язливого та тихого, але в той самий час бойового хлопця, який завжди хотів змін, хотів воювати за свою землю, бо питання повернення окупованих територій стосувалось його безпосередньо – він був родом із Донецька. Тому, звісно, волів, щоб його рідне місто якомога швидше повернулось під український прапор. Був футбольним вболівальником, вболівав за донецький “Шахтар”, але завжди знаходив спільну мову з тими, хто підтримував інші клуби. Воїна згадують як відданого своїй справі хлопця, який завжди рвався у бій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...