Вбивство Міші Косого в Криму - початок великого переділу на Донбасі, - джерело

Покійний був другою людиною в регіоні після Ріната Ахметова та співпрацював з ватажками "ДНР".

Михайло Ляшко. Фото: Диалог.

У Криму в ніч на 22 грудня був застрелений кримінальний авторитет "Мішаня Косий" - Михайло Ляшко. У кримінальному світі Донецька це була друга людина після Ріната Ахметова. Його вбивство може стати новою епохою в переділі фінансових схем в "ДНР" і "ЛНР", вважає журналіст Сергій Щербина. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Його син В'ячеслав був партнером по бізнесу Олександра Тисленка, який працював обличчям компанії "Альтком". Ця фірма отримувала мільярдні підряди при підготовці до Євро-2012", - пише Щербина. За даними журналіста, загиблий мав бізнес з сім'ями Ахметова і ще кількох дуже відомих олігархів Донецька. Крім цього у нього була частина в кондитерському бізнесі Бориса Колесникова "Конті". Подейкують, що в певних колах ім'я Ляшко було страшніше, ніж Юри Єнакіївського. Та й бізнес Колесникова він нібито отримав не з доброї волі бізнесмена.

Крім цього покійний "кришував" всі казино міста і був пов'язаний з тютюновою компанією "Хамадей", яка зараз реалізує продукцію під брендом Новоросія. Йому приписують і курирування "цікавих тем", зокрема, металобрухт. "Чи це не початок переділу в "окремих районах Донецької та Луганської областей"?", - вважає Щербина.

До речі, ЗМІ повідомляли, що з початком війни в Донбасі Михайло Ляшко переїхав до Криму, але бізнес його, як і раніше, приносив мільйонні доходи: йому вдалося курирувати схеми вивезення металобрухту на територію України з "ДНР" і навіть співпрацювати з ватажками терористів.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...