Вчиться в елітній школі: У соцмережах знайшли фото ще однієї дочки ватажка "ЛНР" Корнета

Судячи з інформації на сайті школи №175 міста Самари, в якій навчається Ксенія Корнет, цей навчальний заклад належить до розряду елітних.

Фото: ВК

Молодша дочка відстороненого "міністра МВС ЛНР" Ігоря Корнета, який влаштував переворот в окупованому Луганську, Ксенія Корнет вчиться в елітній школі №175 російського міста Самара і дуже любить кататися на конях. Відповідна інформація розміщена на її сторінці в одній з соцмереж, передають Патріоти України.

Так, дівчинка постить у себе на сторінці фотографії з кіньми, яких вона називає своїми. Крім того, в одному з постів Ксенія Корнет похвалилася тим, що здала на третій юнацький розряд з кінного спорту.

Варто зазначити, що на одному з сімейних знімків вона зображена разом з жінкою, яка ймовірно є її мамою. Судячи з інформації на сайті школи №175, в якій навчається Ксенія, цей навчальний заклад належить до розряду елітних.

У школі є два спортивних зали, плавальний басейн і дві спальні кімнати. А ще кабінет для кулінарії, майстерні та кабінет домоводства. Крім того, територія оснащена 16 камерами зовнішнього та внутрішнього спостереження.

У друзях у Ксенії є і старша сестра Марина Корнет. Втім, її сторінка в даний момент видалена. Також в мережі є фотографія, на якій Ксенія зображена поряд з Ігорем Корнетом. "Я і тато", - свідчить підпис до знімка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...