Вдале капіталовкладення: Коломойський придбав гірськолижний курорт у Грузії

Курорт "Гудаурі" розташований на півночі Грузії на висоті 2000-2275 метрів над рівнем моря. Сума угоди склала $14,5 млн.

Гірськолижний курорт "Гудаурі". Ілюстрація:advantour.com

Група "Приват" придбала держпакет акцій грузинського гірськолижного курорту АТ "Гудаурі" у розмірі 87% статутного капіталу. Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на Мінекономрозвитку Грузії, зазначають Патріоти України.

Сума угоди склала $14,5 млн. За словами представника міністерства, інвестор уже перерахував до держбюджету $10 млн.

При цьому, зазначив він, українська група "вже увійшла в менеджмент "Гудаурі" 1,5 місяці тому", що пояснюється "бажанням інвестора ознайомитися зі станом об'єкта на місці і лише після цього ухвалити остаточне рішення".

"У результаті група "Приват" купила всі 87% акцій, що перебувають у власності держави", - сказав співробітник міністерства.

Курорт "Гудаурі" розташований на півночі Грузії на висоті 2000-2275 метрів над рівнем моря.

До активів АТ входять 4-зірковий готель на 122 номери із земельною ділянкою площею 4,7 га, 18 котеджів, 5 канатних доріг і 5 гірськолижних трас загальною протяжністю 19 кілометрів, спецтехніка.

Як відомо, одним з власників групи "Приват" є бізнесмен Ігор Коломойський. "Привату" також належить туристичний комплекс "Буковель".

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...