Вдова екс-депутата Держдуми Вороненкова у вишиванці заспівала в богословській академії та зустрілася із патріархом Філаретом (фото, відео)

Марія Максакова виступала в автентичному українському вбранні, а про зустріч з Філаретом написала українською.

Патріарх Філарет та Марія Максакова. Фото: соцмережі.

Оперна співачка Марія Максакова опублікувала на своїй сторінці в Facebook відео виступу Київської православної богословської академії та поділилася враженнями від зустрічі з предстоятелем УПЦ КП Філаретом, передають Патріоти України.

Вдова екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова виступала в автентичному українському вбранні, а про зустріч з Філаретом написала українською. "Після виступу спілкувалися зі Святійшим Патріархом Київським і Всієї Руси-України Філаретом. Вражена силою його Віри. Таке відчуття, що він кожному віддає її частинку. Прямо фізично це відчуваєш. Дякую, Отче!" - написала співачка. Нагадаємо, у справі вбивства її чоловіка з'явилися нові факти – був затриманий і обшуканий будинок активіста з Павлограда Ярослава Тарасенко."Це тільки початок. Спасибі слідчим і всім, хто допомагав у розшуках", - так прокоментувала Максакова нові досягнення слідства.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...