"Величие" зашкаливает в каждом кадре": Мережі розбурхав новий російський "православний" мультфільм (відео)

"Жодних психіатрів не вистачить потім це все з голови вийняти", - пишуть коментатори у соцмережі, обурюючись подібним "православним вихованням".

"Діти проти чарівників". Ілюстрація: скріншот з відео.

Користувачі соціальних мереж висміяли випущений в 2016 році в РФ за підтримки Російської православної церкви (РПЦ) повнометражний мультфільм "Діти проти чарівників". Фрагмент мультфільму опублікували на сторінці української спільноти "Баба і кіт" у Facebook, передають Патріоти України.

"А ви вже поставили діткам вранішній мультик? Ось уривок нового творіння расєйськіх аніматорів - "Дєті протів валшебнікаф". За сприяння РПЦ", - йдеться у підписі.

"Якщо не хочете щоб з очей кров потекла то краще не дивитися. Світ вже ніколи не стане таким, яким був після перегляду цього лайна....", "*ляяяяя... Це повинно зберегтися і до наступних поколінь для доказу діагнозу...", "Ось ви ржете, а там всі діти вірять. І це повний, вибачте, пздц. Жодних психіатрів не вистачить потім це все з голови вийняти", - пишуть коментатори.




Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...