"Великая Рассея"? У Криму закінчуються дрова, черга на рік вперед

Дрова зараз на півострові у величезному дефіциті.

Ілюстрація: ЖЖУ Криму дрова перейшли в категорію дефіцитних товарів, черга на їх купівлю вже розписана до 2017 року. Про це повідомив заступник директора феодосійського підприємства Кримський винний дім Антон Дубина, коментуючи благодійну акцію із закупівлі для населення дров, вугілля та ковдр. Про це повідомляється на сайті окупаційної адміністрації Феодосії, передають Патріоти України.

"Дрова зараз в Криму у величезному дефіциті, – сказав Дубина. - Знайти їх було нелегко, доклали максимум зусиль. В старокримському лісгоспі черга – до 2017 року. Виручили бахчисарайців. Вугілля ми привезли з Білогірська", – додав заступник директора підприємства. У листопаді окупаційна влада Криму закликала місцевих жителів обмежити купівлю дров або використовувати вугілля. Черга на закупівлю дров в Криму - 5783 людини.

Нагадаємо, з 20 вересня розпочалася безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, який прямує у Крим з продуктами і товарами. У ніч проти 22 листопада Херсонській області були підірвані опори ЛЕП, які постачають електрику в окупований Крим. Електроенергія з континентальної частини України на півострів може надходити чотирма ЛЕП: 330 кВ Мелітополь-Джанкой, 330 кВ Каховська-Островська, 330 кВ Каховська-Джанкой і 220 кВ Каховська-Титан. Усі вони були пошкоджені, і постачання електроенергії у Крим з 22 листопада повністю припинено.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...