Велике цабе завітало: всю поліцію позганяли, все поперекривали, - франківці обурені обмеженнями для городян під час візиту Яценюка

Прем’єр-міністр 11 березня прибув на Прикарпаття, щоб оглянути ремонт дороги Львів-Івано-Франківськ поблизу Крилоса.

Кортеж Арсенія Яценюка. Фото: Кореспондент.

Мешканці Івано-Франківська обурюються, що через приїзд Арсенія Яценюка до міста перекривали дороги та для безпеки прем’єра залучили десятки працівників патрульної поліції, передають Патріоти України.

Нагадаємо, прем’єр-міністр 11 березня прибув на Прикарпаття, щоб оглянути ремонт дороги Львів-Івано-Франківськ поблизу Крилоса. Згодом зустрівся з головами районних адміністрацій. Через візит прем’єра патрульні розчистили автостоянку поблизу адмінбудівлі. Франківці відреагували на це у соцмережі “Фейсбук” доволі бурхливо:

Yuriy Chaban: Сьогодні нова патрульна поліція майже в повному складі забезпечувала безперешкодне переміщення по місту колони київських яйце-вельмож. Як в старі “добрі” часи. Повимикали світлофори, стоять біля кожного слупа, граються телефонами, в місті затори та ще й старі даїшники їм в цьому помагали. Ну що тут скажеш?! Дивишся на це і якось гидко робиться. Ганьба!!!

Mykytynskyi Ivan: Навіть клумби зранку сапали, стоянку загородили біля Білого дому – показуха.

едуард козакевич: Біля села Крилоса поліцай на поліцаю сидів і поліцаєм помахував. Як в старі-добрі часи, вірні охоронці окопували кожний найближчий кущ, де мав би проходити Яценюк. Бридота! Показуха! Чинуха, яка боїться свого народу, ніц доброго для нього не зробить, пора знати, шановні дописувачі!

Xrystyna Slobodyan: Машини не їздять, пташки не літають… Прем’єра у Крилосі так зустрічають!

Oleg Zhyvotkov: Радєньщина! В Європі керівники держав на роверах їздять на роботу, а в нас показуха далі.

Garry Morgan: Стоїть нова поліція по цілому Франківську навіть з заправок не випускать, поки кортеж не проїде…..заїхав на заправку 20 хв тому, виізджаю, а до мене пацан підбігає і просить не виїжджати, поки кортеж не проіде….дурдом. Я пам’ятаю як на Майдані їх попереджали, щоб без кортежів їздили і були попроще…

Lesia Struk: Якщо це так, то гріш вам ціна “нова поліція”. Опреділіться, хлопці, з ким ви: з народом чи мерами і Яценюком. Чому закрили парковку, а вам можна?

Юрій Ільків: Будемо асфальтувати дороги фразами “ганьба”?

Петро Мороз: Дорога дійсно нормальна.

Andriy Kokhan: Для чого слухати теревені цього недопрем’єра? Які дороги, які автобуси… відставка наступного тижня!

Yuriy Lashyn: Підлизи повилазили показати кусочок де більш меньше ще не розлізся асфальт….”отуво ми трохи мусили зробити дорогу, бис вам показати, решту по плану – роздеребанили”.

Тарас Чайковский: Якщо він там, то покатайте його ще від Бурштина на Калуш, через Войнилів. Можна ще й природу йому показати, дорогу на Комарів, Бринь і виїхати у Вікторові. Після таких маршрутів джипи з кортежу точно на сто попхають.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...