"Везде лучше, чем в Рашке": Донька російського олігарха зробила відверту заяву у соцмережі

22-річна студентка Московського інституту міжнародних відносин (МДІМВ) після весілля з 24-річним Бекханом Мамакаєвим у Монако відправилася у весільну подорож до США.

Еліна Бажаєва. Фото: соцмережі.

Донька російського олігарха Муси Бажаєва Еліна поділилася у соцмережі враженнями від поїздки до США і заявила, що будь-де у світі краще, ніж у Росії, передають Патріоти України.

22-річна студентка Московського інституту міжнародних відносин (МДІМВ) після весілля з 24-річним Бекханом Мамакаєвим у Монако відправилася у весільну подорож до США. На своїй сторінці у соцмережі дочка олігарха активно ділиться враженнями від мандрівки.

Так, на питання одного з користувачів «У США краще, ніж у Рашці?» дівчина відповіла: «Скрізь краще, ніж у Ращці». Окрім того, Еліна додала, що «від однієї думки про Москву їй стає зле».

На такі слова, у свою чергу, відреагували у керівництві інституту. Так, ректор МДІМВ Анатолій Торкунов назвав таку поведінку неприйнятною та пообіцяв провести роз'яснювальну бесіду з дівчиною. Пізніше донька олігарха спробувала пояснити свої висловлювання. Вона, зокрема, уточнила, що мова йшла виключно про погоду та затори, та наголосила, що це аморально – «роздувати з нелюбові до сірого неба ненависть до Батьківщини».

«Відверта провокація, вигадана з нізвідки. Говорячи про те, що не хочу в Москву, я уточнювала, що саме мене гнітить: погода і пробки. НІКОЛИ я не говорила погано про Росію в цілому ні в соц.мережах, включаючи цю, ні за їх межами. Коли мене просять порадити університет в Москві, я руками і ногами ЗА МДІМВ, а нашого президента завжди називала кращим. Все це тут є. Тому роздути з моєї нелюбові до сірого неба ненависть до моєї Батьківщини як мінімум непрофесійно, а як максимум - аморально і безглуздо», - написала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...