Від туалетної газетки користі більше: Росія офіційно визнала, що документи Лугандону недійсні (фотофакт)

Громадяни України, які проживають на окупованій території, можуть виїжджати на територію суміжної держави тільки на підставі паспорта громадянина України.

Український паспорт. Фото: zn.ua.

Росія дозволить проїжджати на свою територію особам без громадянства, які перебувають на окупованій території Луганської області за документами, виданими «компетентними органами, фактично діючими на території Луганської області України». Про це йдеться в офіційній відповіді прикордонної служби Федеральної служби безпеки (ФСБ) РФ, опублікованому сепаратистським сайтом ЛИЦ, передають Патріоти України.

У відповіді російської прикордонній службі немає формулювання «Луганська народна республіка». Також у відповіді йдеться, що громадяни України, які проживають на окупованій території, можуть виїжджати на територію суміжної держави на підставі паспорта громадянина України. Також у відповіді перераховані інші документи, що дозволяють проїзд: паспорт громадянина України для виїзду за кордон; паспорт громадянина України; дипломатичний паспорт; службовий паспорт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...