"Відчула себе абсолютно беззахисною": Заступник міністра економіки розповіла подробиці нападу на неї та родину

Інцидент стався на парковці біля готелю "Артак" в Переяславі-Хмельницькому.

Готель "Артак", поблизу якого напали на Юлію Клименко. Фото: соцмережі.У Київській області двоє чоловіків побили заступника міністра економіки Юлію Клименко та членів її сім'ї. Про це Клименко заявила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, інцидент стався на парковці біля готелю "Артак" в Переяславі-Хмельницькому. На Клименко і членів її сім'ї напали водій і пасажир автомобіля Nissan Patrol. "Оскільки ми забарилися і не встигли швидко розвернутися, "джентльмен" (водій автомобіля, - ред.) почав голосно сигналити і через 15 секунд, оскаженілий, вилетів зі своєї машини і почав штовхати і бити через відкрите вікно машини старшого сина, викрикуючи нецензурну лайку і погрози. Коли з машини зміг вийти син, вибіг мій чоловік, а потім і я, щоб зрозуміти, що сталося і заспокоїти "джентльмена", до нас підбіг пасажир "Ніссана" і активно підключився до нашого побиття", - зазначила вона.

За словами Клименко, наслідком цього стали: її права рука з гематомами, розірваний одяг, пошкоджений ніс чоловіка, численні садна і гематоми на голові сина, якого били головою об бетонний бордюр, забите плече, численні синці, подряпини і садна по всьому тілу, а також психологічна травма молодших дітей, які все це спостерігали.

"Все це ми отримали тільки тому, що заважали "джентльмену" заїхати його великою машиною на парковку", - зазначає Клименко. Зараз, резюмує Клименко, за цим фактом відкрито кримінальні провадження.

"Я ж цього зробила свій висновок, відчувши себе абсолютно беззахисним громадянином: Рівень насильства та агресії у суспільстві зашкалює і на це потрібно звернути першочергову увагу, бо інакше ніяку міцну та економічно потужну країну ми не побудуємо. Безпека громадян та гостей повинна бути на першому місці, для чого потрібно далі робити глибинну реформу правоохоронних органів та підсилювати їх інституційну спроможність, тому що без цього ніякій бізнес, туристи чи інвестори не зможуть працювати в Україні, бо я собі навіть не уявляю якби на нашому місці була б сім'я іноземних туристів, які хотіли подивитися туристичні місця біля Києва, а "джентельмен", який як власник готелю, повинен бути зацікавлений у розвитку туристичного потенціалу Переяславщини, веде себе агресивно-неадекватно, нападаючи на людей. Один такий інцидент здатен повністю перекреслити нашу багатомісячну роботу з покращення іміджу України, бізнес-середовища, чисельні українські бізнес форуми в інших країнах світу", - резюмувала чиновниця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...