Відповість за все? На Луганщині затримали російського шпигуна, який готував силове захоплення влади

Головним завданням агента було створення на Луганщині антиукраїнського підпілля для дестабілізації ситуації.

Ілюстрація:ogo.ua

СБУ затримала в Троїцькому районі Луганської області місцевого жителя, який воював за "ЛНР", а в подальшому виконував завдання спецслужб РФ по силовому захопленню влади. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу силового відомства.

"Колишній бойовик виїхав до Бєлгородської області РФ, щоб не ризикувати життям в боєзіткненнях з силами АТО. У Росії житель Троїцького району був завербований представниками головного розвідувального управління Генштабу Міноборони РФ.

Після проходження відповідної підготовки він був призначений російськими спецслужбами резидентом в прикордонному Троїцькому районі Луганської області. Головним завданням агента було створення в районі антиукраїнського підпілля для дестабілізації ситуації і підготовки до силового захоплення влади в районі", - сказано в повідомленні.

За даними СБУ, агент ГРУ РФ отримував від жителів району інформацію про охорону державного кордону України і підрозділах ЗСУ, дислокованих в районі, а також збирав відомості щодо політичних поглядів співробітників правоохоронних і державних органів і структур.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...