"Війна буде абсолютно точно" - Астролог повідомив про можливі загострення у 2018 і де це може статися

Провидець додав, що у лідера КНДР дуже поганий гороскоп і в кінці 2017-го-початку 2018-го року йому загрожує повна ліквідація.

Влад Росс. Фото:amn.com.ua

В 2018 року світ буде перебувати на порозі глобальної війни. У зоні можливої небезпеки знаходяться Близький Схід і КНДР. Про це в інтерв'ю Апострофу.Лайм розповів відомий астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

На думку астролога, Дональду Трампу для збереження за собою президентського крісла необхідно вирішити проблему з лідером КНДР Кім Чен Ином. Американський лідер у новому році може зважитися на загострення.

"До того ж мої передчуття збіглися з затемненням на Марсі. А Марс - це планета війни в гороскопі Трампа. Якраз зовсім недавно, в серпні було це затемнення. У гороскопі Трампа Марс - чільна планета, планета війни. Так що малоймовірно, щоб, перебуваючи при владі, президент Трамп не почав якусь грандіозну війну. Війна буде абсолютно точно. Одне з можливих вогнищ вже, як ви знаєте, розгорається на Близькому Сході. У зв'язку з переносом посольства США з Тель-Авіва до Єрусалиму", - говорить Росс.

Також він нагадав про небезпеки Року Вогненного Півня, який закінчиться тільки 16 лютого.

"До того ще можлива якась війна, навіть ядерна. Кім Чен Ин з абсолютно спотвореною свідомістю своєю цілком може кудись якусь ракету відправити. Така ось ситуація", - упевнений астролог.

Також він додав, що у лідера КНДР дуже поганий гороскоп і в кінці 2017-го-початку 2018-го року йому загрожує повна ліквідація.

"Я взагалі думаю, що з імовірністю в 70-80% американці просто знищать верхівку Північної Кореї зараз", - резюмує Росс.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...