​Війна на Азові: Війська ООС готуються атакувати ворога з-під води (відео)

Добре підготовлена та оснащена диверсійна група підводників може пустити на дно корабель будь-якої тоннажності, котрі росіяни спроможуться протягти у мілководне море. Методики відпрацьовані ще у часи Другої світової, з тих пір вони тільки вдосконалюються.

ЗСУ почали серйозну підготовку водолазів, які будуть протистояти агресору на Азовському морі в районі проведення ООС, зазначають Патріоти України. Видовищні кадри навчань показала прес-служба штабу Операції Об'єднаних сил".

З ініціативи командувача ООС Сергія Наєва на Донбасі фахові підрозділи ЗСУ почали посилено тренуватися на воді для протистояння диверсій ворога на об'єктах морської інфраструктури. Військові проходять курс спецпідготовки для проведення операцій на березі, воді, а також під водою. Згідно кадрам, військових-водолазів вчать дайвінгу, стрільбі, прийомам бою в воді і багато чому іншому.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...