Вілкул згадав про "задній прохід": Лідер "Опоблоку" зганьбився з агітаційним заходом на “Південмаші” і втік

До розрахованої на 900 осіб зали будинку культури завітало рівно 25 осіб включно з Людмилою Кострюковою та ще однією активісткою, які встигли поставити нардепу пару незручних питань.

Олександр Вілкул. Фото: 24tv.ua.

Працівники дніпровського заводу “Південмаш” проігнорували зустріч із представником “Опозиційного блоку” Олександром Вілкулом. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Дніпроград.

Попри широку рекламу і гучні заяви напередодні, 13-го лютого жоден з працівників Державного підприємства «Південмаш», яких представник «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул збирав до ДК «Машинобудівників» у Дніпрі як через профком підприємства, так і через соціальні мережі, так і не дійшов на зустріч з криворізьким депутатом.

До розрахованої на 900 осіб зали будинку культури завітало рівно 25 осіб включно з Людмилою Кострюковою та ще однією активісткою, які встигли поставити нардепу пару незручних питань.

Решту ж публіки складали люди поважного та похилого віку з числа вірних прихильників його партії та кілька десятків молодиків, які під час зустрічі блокували всі входи до палацу. Попри запрошення «записувати питання, якщо їх дуже багато», машинобудівники зустріч проігнорували.

І хоча політик поспішив відзначитись у соціальній мережі звітом про «вдалий захід», який «не вдалося зірвати «оголтелим нацикам», сам Вілкул і його численні охоронці змушені були вшиватися з будинку культури через задній вихід під охороною поліції вже за кілька хвилин після оголошеного початку заходу.

Попри втечу Олександра Вілкула від спілкування з громадськістю, представників якої, на відміну від прихильників депутата-сепаратиста, зібралося кілька сотень, подію безумовно слід вважати перемогою патріотичних сил. “Дніпряни вкотре довели, що готові згуртуватись і показати, що Дніпро – не місце для сепаратистів”, – зазначає видання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...