"Він відрікся від "Новоросії" і здався Україні": ФСБ затримала в Ростові екс-голову "парламенту "ЛНР"

Російські спецслужбовці можуть вбити Олексія Карякіна й підкинути його тіло на територію України з метою її дискредитації.

Олексій Карякін. Фото: antikor.com.ua.

ФСБ може вбити Карякіна і підкинути його тіло на територію України для провокації. Як повідомило "Дзеркалу тижня" інформоване джерело, днями в Росії був затриманий один із ватажків бойовиків "ЛНР" Олексій Карякін, який обіймав у терористичній організації посаду "голови парламенту". Новину передають Патріоти України.

"Карякін був затриманий у Ростові російським ФСБ два дні тому. Після цього російські ЗМІ написали, що він відрікся від "Новоросії" і здався Україні", - сказав співрозмовник.

Він не виключив, що ФСБ може вбити Карякіна й підкинути його тіло на територію України з метою її дискредитації. "Ми не відкидаємо, що це спецоперація, хоча, перш за все, вона спрямована на зачистку лав луганської "еліти", точно так само, як це недавно сталося з раптово повішеним "главою уряду". Однак не виключено, що метою спецоперації може бути дискредитація України, і Карякіна, наприклад, можуть знайти мертвим, у тому числі й на українській території", - пояснило джерело.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...