Вкрадено мільйони: У Москві пограбували Центробанк

Злочинець проліз через вікно, викрав гроші, а потім зник.

У Москві пограбували "Центробанк". Фото: 365Info.

У Москві з будівлі Центробанку на Ленінському проспекті викрали 11,4 мільйона рублів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "РІА Новини".

Пограбування сталося 29 травня. За попередніми даними, злочинець проліз через вікно, викрав гроші, а потім зник. Наразі встановлються всі обставини події.

Згодом у Банку Росії підтвердили факт розкрадання майна з будинку на Ленінському проспекті. "У результаті проникнення в будівлю Росстандарта за адресою: Ленінський проспект, будинок 9, де Банк Росії орендує приміщення для розміщення своїх структурних підрозділів, було викрадено особисте майно співробітників Банку Росії", - повідомили в прес-службі регулятора. У відомстві додали, що Банку Росії шкоди завдано не було.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...