Вода доходила до стелі: У Росії стався потоп в Оренбурзькій області, є жертви (відео)

У результаті НП загинуло подружжя пенсіонерів.
Потоп в селі Зеркло. Фото: скріншот з відео.

В інтернеті оприлюднили відео масштабного потопу в Оренбурзькій області Російської Федерації, який забрав два життя. Відповідне відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

Так, вночі в селі Зеркло Шарликського району піднялася вода, підтопило 5 будинків, 4 з яких - житлові. У результаті НП загинуло подружжя пенсіонерів, зазначає місцеве видання 1743.ru.

За попередніми даними, причиною підтоплення могло стати те, що водопропускні споруди на трасі не впоралися з об'ємом води, що надійшла. На місці інциденту працювали рятувальники.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...