Водії у паніці: У "ЛНР" знову зник бензин, немає на жодній заправці

На відсутність бензину на заправках скаржаться жителі окупованого бойовиками Луганська і ще кількох міст.
У Луганську зник бензин. Ілюстрація: SevDon.net.

У ряді окупованих міст Луганської області сьогодні, 26 липня, знову спостерігаються перебої з бензином. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Зокрема, на відсутність бензину на заправках скаржаться жителі окупованого бойовиками Луганська. За їхніми словами, в місті «новий квест» - знайти паливо. «Сегодня по маршруту 147Б ни на одной заправке до центра не было», — написав місцевий житель.

«Проехала с юга на восток, ни одной заправки с бензином не встретила», — зазначила ще одна луганчанка. За словами користувачів, бензин пропав ще вчора, 25 липня. У другій половині дня сьогодні проблеми докотилися і до Кадіївки та інших міст. «В Алчевске тоже нет», — зазначають у мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...