"Воля" «померла»: Клієнти провайдера по всій Україні сидять без Інтернету

Не працює і колл-центр. Офіційний сайт провайдера також перестав працювати

У сервісному центрі кажуть, що поки невідомо, коли з'явиться мережа. "З технічних причин ми не можемо вам відповісти. Неполадки будуть усунені найближчим часом", - запевняє автовідповідач компанії, зазначають Патріоти України.

Разом з тим сервіс "Воля ТВ", що надає ТВ-послуги, працює, розповідають кияни. Стало відомо, що схожі проблеми у клієнтів компанії по всій Україні. У компанії трохи пізніше підтвердили наявність проблем, але терміни відновлення сигналу поки не називають.

Як відомо, "Воля" - загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер, який надає наступні телекомунікаційні послуги в приблизно 30 містах України: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення "ВОЛЯ SmartHD", швидкісний доступ в Інтернет, а також послуги одного з найбільших в країні дата -центрів.

ГК "Воля" знаходиться в управлінні приватної міжнародної інвестиційної компанії SigmaBleyzer і фонду Providence Equity Partners. Крім Києва, де ТОВ "Воля-Кабель" є найбільшим провайдером послуг кабельного телебачення, вона також займає істотну частку на ринку послуг інтернет-доступу. Група присутня більш ніж в 30 містах країни, де надає послуги під брендом "Воля".

Згідно з останніми даними, в рейтингу інтернет-провайдерів України "Воля" займає третє місце після "Укртелекому" і "Київстару".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...