"Володя, ти свого батька будеш на цій машині возити чи на цій?": Мережу обурив неадекватний вчинок Гройсмана (фото, відео)

За інформацією екс-глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі прем'єр-міністр Гройсман особисто прийняв рішення відмовити в розмитненні автомобіля "швидкої допомоги", який надійшов, як гуманітарна допомога місту Глухову з Нідерландів.

Володимир Гройсман. Фото:Сегодня

Біля Кабінету міністрів відбувся мітинг з вимогою припинити блокування розмитнення гуманітарної сучасної "швидкої допомоги", яку подарувала Глухову спільнота "Українські Нідерланди". Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

Під стіни уряду під'їхало дві "швидкі допомоги" - одна сучасна, а інша старенька, якою жителі Глухова на Чернігівщині змушені користуватися, піддаючи справжній небезпеці своє життя.

Завдяки меру Глухова місто отримало можливість користуватися сучасною "швидкою" з Нідерландів, однак влада так і не змогла розмитнити її за 6 місяців.

За інформацією екс-глави Одеської ОДА та лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі позавчора прем'єр-міністр Володимир Гройсман особисто прийняв рішення відмовити в розмитненні автомобіля.

"І після рішення прем'єр-міністра ця машина сьогодні їде назад в Нідерланди. До 24:00 вона повинна перетнути кордон з Польщею і поїхати назад до Нідерландів", - заявив Саакашвілі.

Він додав, що людина, яка зробила таке в Грузії під час його президентства, моментально опинилася б у в'язниці.

"Володя, ти свого батька будеш на цій машині возити чи на цій? Так чому люди повинні їздити на таких? Так як мер вам неугодний?", - звернувся Саакашвілі до Гройсмана.

Мер Глухова Мішель Терещенко розповів, що його предки побудували шість лікарень в Києві, з яких працює Охматдит, і дві лікарні в Глухові, які досі працюють.

Він додав, що єдина можливість розвивати медицину в Глухові - це за допомогою гуманітарної допомоги.

Така звістка вкрай обурила користувачів мережі, про що свідчать численні коментарі.

Відео з мітингу біля будинку уряду також опублікував на своїй сторінці у Facebook Міхеїл Саакашвілі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...