Вони за "конструктив": В "ЛНР" мріють про вигідну торгівлю "молодої республіки" з Україною

Одного з ватажків терористів чомусь дивує, що українці не бажають підтримувати економічні відносини з окупованими територіями.

Володимир Дегтяренко. Фото: miaistok.su.

Луганські бойовики бажають налагодити з Україною економічні відносини. Про це РИА Новости заявив так званий голова Народної ради терористичної організації "ЛНР" Володимир Дегтяренко, передають Патріоти України.

"Якщо зніметься економічна блокада, ми не будемо уподібнюватися українській стороні, ми відновимо нормальні економічні відносини з Україною, тому що це вигідно нам", — уточнив він. Бойовик зазначив, що терористи, які продовжують за сприяння Росії утримувати частину Луганської області, не можуть вплинути на процес транспортної та економічної блокади.

"Фактично, Україна ізолювала себе від нас. Єдиний вихід для нас — орієнтир на Росію. Як людині виїхати до родичів в Україну – тільки через РФ, як вивезти товар – тільки через РФ. Ця міра — велика дурість з боку України", — вважає терорист Дегтяренко. Раніше так званий спікер "парламенту" організації Олексій Карякін звинуватив ватажка луганських бойовиків Ігоря Плотницького в тому, що той "уявив себе царем на цій території та здійснює зачистку всіх, хто міг би скласти йому конкуренцію".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...