"Воровали многое, но чтобы спиз… ть биографию, такого еще не было": Терорист поскаржився на депутата "ДНР"

Ображений бойовик заявив, що злодій відповість за все, коли в Донецьк "повернеться Україна".

Бойовики "ДНР". Фото: Соцпортал.

Бойовик, який пише в соціальних мережах під ніком Андрій Андрєєв, поскаржився, що «депутат» «народної ради» «ДНР», ватажок угруповання «Легіон» Сергій Завдовєєв на прізвисько «Француз» вкрав його біографію. Новину передають Патріоти України.

«У меня в этой жизни воровали многое, но чтобы спиз… ть мою биографию, такого еще не было. Спасибо депутату Народного Совета ДНР и по совместительству командира „Легиона“. Дорогой Сергей Завдовеев по позывному Француз, ты открыл для меня новые грани человеческой подлости и глупости», - скаржиться Андрєєв.

За його словами, Завдовєєв нібито привласнив собі участь в бойових діях в аеропорту і під Мар'їнкою. «Пользуйся на здоровье, когда лучший выбор для Украины и дорогие партнеры благодаря вам зайдут в Донецк, тебе припомнят и аэропорт и 79-ю ОАэМБр на Марьинке. И медаль не забудь повесить себе еще одну, если подвигов не хватает я пару пацанов соберу, припишешь еще их деяния себе. Законный вопрос как воры, лгуны и полные неадекваты могут руководить государством», — додав Андрєєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...