"Возможно, пришло время, когда пора учить, как "мочить в сортире"?" - Пугачова прокоментувала теракт у Санкт-Петербурзі

Російська примадонна припустила, що її дітям доведеться жити у світі хаосу та тероризму, який підтримується російським тоталітарним режимом.

Алла Пугачова. Фото:ТСН

Російська співачка Алла Пугачова в оригінальній формі висловила своє занепокоєння з приводу того, що її молодшим дітям доведеться жити у світі війни, насилля та тероризму. Про це вона написала на власній сторінці у соціальній мережі Інстаграм, передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Вона оприлюднила фото своєї молодшої доньки Єлизавети та написала під ним: "Милі мої діточки, як же вам тепер жити в цьому світі? Можливо, прийшов той час, коли мені пора вас вчити, як "мочити в сортирі"?".

Варто згадати, що словосполучення "мочити в сортирі" вперше публічно використав Володимир Путін у 1999 році, коли він ще був керівником правління Російської Федерації. Тоді він коментував бомбардування Грозного. Російський диктатор заявив: "Ми не зупинимося у переслідуванні терористів. Ми будемо робити це завжди і всюди. Якщо в аеропорту – то в аеропорту. І ви вже мене вибачте, але якщо ми їх зловимо в сортирі, то в сортирі і замочимо".

За оцінками користувачів, такий допис Пугачової, скоріше за все, є реакцією на терористичний акт у Санкт-Петербурзі, який відбувся 3-го квітня. Такими словами російська примадонна припустила, що її дітям доведеться жити у світі хаосу та тероризму, який підтримує російський тоталітарний режим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...