"Всё пропало! Захарченко со своими отбросами-собутыльниками из "ДНР" прос**ал дорогу Донецк-Ясиноватая-Горловка", – горлівський "Біс"

Ігор Безлер знову звинуватив Захарченко і "ДНР" в безпорадності проти Збройних сил України.

Ігор Безлер. Фото: соцмережі.

Відомий горлівський терорист Ігор Безлер, який проживає нині в анексованому Росією Криму, після ряду резонансних заяв знову звинуватив Захарченко і "ДНР" в безпорадності проти Збройних сил України. За контроль над дорогою Донецьк-Ясинувата-Горлівка пройшов бій між Україною і терористами, в результаті тільки в батальйоні "Восток" 2 загиблих і 11 поранених, а ЗСУ тепер контролює стратегічну точку. Про це повідомляється на сторінці його дружини Вконтакте, передають Патріоти України.

Безлер знову проїхався по Захарченку, назвавши його "геніальним командиром", який взагалі нічого не розуміє. "На позиції поблизу Ясинуватського поста ДПС напередодні були зігнані практично всі підлеглі безпосередньо йому підрозділи: внутрішні війська, ЦСО МДБ і молоде поповнення свіжоствореної Республіканської служби охорони.

Після видачі бійцям по одному автоматному магазину вони були урочисто відправлені на зачистку так званого "ПРОМКОМу". Цю територію більше року утримувала рота "Креста", але після його звільнення з 1-го Армійського корпусу за лояльність до Ходаковського О.С. вона була вдало "злита" політично-правильною "П'ятнашкою".

Після всіх "геніальних" наказів і розпоряджень сам "полководець" у супроводі свити відправився в кафе "Бір Стаун", мабуть святкувати закономірну перемогу", - пише Безлер. В результаті терористи, які посіли ці позиції зазнали значних втрат, в тому числі і батальйон "Восток".

Далі він висміяв Едуарда Басуріна, який повідомив про те, що рух по трасі Ясинувата-Горлівка нібито перекрито "МВС ДНР", і проїзд через блокпост на трасі біля Ясинуватої припинений. "В результаті тупості керівництва ми просрали дорогу Донецьк-Ясинувата-Горлівка", - обурюється Безлер.

Він підкреслює, що терористи мали замість здачі поста українській армії унеможливити рух по цій трасі. З його точки зору, Безлер і Ходаковський - нібито багато всього зробили для "республіки", відкрили транспортне сполучення між Горлівкою та Донецьком, а Захарченко зі своїми "товаришами по чарці" все втратив.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...