"Все нормально, денег нет": Шнуров потролив невдаху Медведєва за казус у Криму (відео)

Дотепні віршовані рядки стали реакцією на розмову російського прем'єра з кримськими пенсіонерами, які просили провести індексацію пенсій.

Сергій Шнуров. Фото: скрін відео

Лідер гурту "Ленінград" Сергій Шнуров потролив прем'єра РФ Дмитра Медведєва смішним віршем. Музикант виклав на свою сторінку в Instagram ролик, в якому прочитав римовані рядки про візит Медведєва до Криму і розмову з місцевими пенсіонерами, інформують Патріоти України.

"На все случаи совет

Средство от всех мер:

"Все нормально! Денег нет".

Так сказал премьер", – посміявся Шнуров.

#впитерепить
Відео, опубліковане користувачем Shnurov Sergey (@shnurovs)

Як відомо, Дмитро Медведєв під час свого візиту до Криму на заклик місцевих пенсіонерів провести індексацію пенсій відповів, що її ніде немає.

"Ми її взагалі не приймали. Просто грошей немає зараз. Знайдемо гроші, зробимо індексацію. Ви тримайтеся тут, вам всього доброго, гарного настрою і здоров'я", - заявив права рука Путіна і залишив місце зустрічі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...